2018

НОВА ГОДИНА В ПРИКАЗНА МАЛТА
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дата:
29.12.2018 г.
Цена: 539 €
1 ден /29.12.2018/ – събота
Отпътуване от София с редовен директен полет на WIZZ AIR до Малта в 13.40 ч. Пристигане в 14.45 ч. Организиран трансфер летище – хотел. Настаняване в хотела. Разглеждане на Сейнт Джулиънс и Слима - популярни с многото места за забавление и нощен живот - дискотеки, ресторанти и барове. Свободно време. Нощувка.

2 ден /30.12.2018/ - неделя
По желание автобусна и пешеходна туристическа обиколка на остров Малта с екскурзовод. Разглеждане на острова. Посещение на старата столица Мдина - “Градът на тишината”. Пешеходна разходка в Мдина - Крепостта на Мдина, откъдето се открива панорамна гледка към острова, катедралата “Св. Павел” и красивите къщи, построени преди повече от 400 години и др. Ще видите и известната катедрала „ Ротонда “ в град Моста. Столицата Валета - крепостните врати, откъдето започва разходката по старинните улици до градините Баракка, където се открива великолепен изглед към Големия залив, катедралата “Св. Йоан” - шедьовър на бароковата архитектура, известна с безценните си стенописи и картини на великия италиански художник Караваджио, светилище за рицарите на Малтийския орден, Дворецът на Великите магистри, в който се помещават Парламентът и Президентството във Валета и др. Свободно време. Нощувка.

3 ден /31.12.2018/ - понеделник - / НЕРАБОТЕН ДЕН /
Възможност за екскурзия до остров Гозо - вторият по големина остров в Малта. Интересни забележителности са - Лазурния Прозорец, цитаделата в столицата на Гозо – Виктория, Залива Шленди, пещерите на Калипсо. Свободно време. Вечерта празнична новогодишна вечеря. Посрещане на Новата година. Нощувка.

4 ден /01.01.2019/ - вторник - / НЕРАБОТЕН ДЕН /
Свободно време. Организиран трансфер хотел в Малта – летище. Полет на WIZZ AIR от Малта в 15.20 ч. Пристигане в София в 18.10 ч.

Цена: 539 евро / 1054 лв.
ЦЕНТРАЛЕН хотел 4*
Цената е на човек в двойна стая - доплащане за единична стаяЦената включва:

 • Транспорт със самолет София – Малта – София – директен редовен полет
 • Летищни такси
 • Багаж 10 кг. - ръчен багаж /55 - 40 – 23 /см.
 • Трансфер летище – хотел - летище
 • 3 нощувки в хотел – 4* - централен
 • Медицинска застраховка
 • Водач от фирма „ ГАЛЕРА”

Цената не включва:
 • допълнителни екскурзии
 • храна и новогодишна вечеря
 • чекиран багаж в самолета - 20/32 кг
 • city tax
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

Не се изисква минимален брой участници:
Начин на плащане: Депозит за пътуването 50% от дължимата сума при записване и останалата част от сумата до 20 дни преди началото на организираното пътуване.
За пътуването не се изискват визи и ваксинации.
“ГАЛЕРА„ ЕООД има сключена задължителна застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗАД “Армеец” в съответствие с изискванията за застраховката.
“ГАЛЕРА„ EООД сключва договор за застраховка „медицински разходи при болест и злополука на туриста“ с „EUROINS INSURANCE”
“ГАЛЕРА„ ЕООД предлага възможност за допълнителна застраховка “Отмяна на пътуването“,