ГРУПОВИ ЕКСКУРЗИИ

ФОРМУЛА 1 “ИМОЛА 2023“
Продължителност:
5 дни / 4 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дата:
18.05.2023 г.
Цена: 759 €
ФОРМУЛА 1 “ИМОЛА 2023“

ДОЛИНАТА НА МОТОРИТЕ
Родината на
Pagani, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Ducati

БОЛОНЯ-МОДЕНА-РЕДЖО ЕМИЛИЯ
Самолетна екскурзия - 5 дни / 4 нощувки
/предварителна програма/

1 ден /18.05.2023/ четвъртък
Отпътуване от София с редовен директен полет на WIZZ AIR в 14.30 ч. Пристигане на летище Болоня в 15.30ч. Организиран трансфер летище-хотел в Реджо Емилия/около 70 км/. Настаняване в хотела. Възможност за разглеждане на Реджо Емилия. Нощувка.
Описание: Реджо Емилия е град в област Емилия Романия идеално разположен в нейния център и много удобен за обиколки из нея. Ще можем разгледаме центъра на Реджо Емилия, множество симпатични площади ,Дуомото, Театъра Градския музей и др. Възможност за вечеря в някое от прекрасните ресторантчета с невероятно вино, домашно приготвена паста или пица на пещ . Нощувка.

2 ден /19.05.2023/ петък
Възможност за посещение на свободните тренировки за Състезанието от Формула 1 на пистата „Имола“. Възможност за еднодневна екскурзия до Модена/пътуване с влак около 15мин./. Свободно време. Нощувка.
Описание: Модена е още един изключителен италиански град изпълнен с средновековни архитектурни шедьоври и родина на много кулинарни достижения. В наши дни градът е популярен и като „столица на двигателите“ - това име придобива след като се построяват няколко фабрики за известни марки италиански автомобили – Ферари, Де Томасо, Ламборгини, Пагани и Мазерати. Ще разгледаме центъра на Модена с широките аркадни улички и големи площади, както и неговите величествени сгради и градини - Красивият ансамбъл на катедралата, Piazza Grande и кулата Ghirlandina, включени в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и др. По желание посещение на Музея на Енцо Ферари, къщата-музей на Лучано Павароти или музея на Ферари в Маранело.

3 ден /20.05.2023/ събота
Възможност за посещение на Квалификацията за състезанието от Формула 1 на пистата „Имола“. Възможност за еднодневна екскурзия до Болоня/пътуване с влак около 40мин./. Свободно време. Нощувка.
Описание: Болоня от векове се смята за един от най-стратегическите и важни градове в Италия, a днес се счита за един от най-развитите и богати градове в Италия. Ще можете да видите Фонтанът на Нептун; красивият площад “Маджоре”, където се намира базиликата “Сан Петронио”, двете кули „Гарисенда” и „Асинели”- символи на града и др.

4 ден /21.05.2023/ неделя
Възможност за посещение на едно от НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ ОТ ФОРМУЛА 1 НА ПИСТАТА „ИМОЛА“ ! Възможност за шопинг. Свободно време. Нощувка.
Описание: „Имола“ е една от малкото писти в Европа, на която посоката на движение е обратна на посоката на часовниковата стрелка. Насладете се на една от най-популярните писти в света.

5 ден /22.05.2023/ понеделник
Свободно време за шопинг и музей. Организиран трансфер хотел - летище. Отпътуване от летище Болоня в 14.45 ч. Пристигане в София в 17.35 ч.


Цена: 629 € / 1230 лв.
/цена на възрастен в двойна стая/

Цена: 759 € / 1485 лв с включен билет за F1
/цена на възрастен в двойна стая с билет „GENERAL ADMISION” за състезанието от Формула 1/

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт със самолет София – Болоня – София
 • Летищни такси
 • Ръчен багаж - 40/30/20 см.
 • Трансфери: летище Болоня – хотел в Реджо Емилия – летище Болоня
 • 4 нощувки в хотел 4* MERCURE ASTORIA REGGIO EMILIA или подобен
 • Карти и материали на посещаваните градове;
 • Медицинска застраховка с покритие до 5 000 евро.
 • Водач от фирма „ГАЛЕРА“

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Чекиран багаж в самолета - 20 кг
 • City tax
 • Входни такси на музеи, билети за влак и забележителности
 • Храна

За всички допълнителни екскурзии се заплащат само билетите за влак и входните такси за музеите.


ГЛЕДАЙТЕ ЕДНО ОТ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ ОТ F1 !

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ИТАЛИАНСКА КРАСОТА, РОМАНТИКА И ХУБАВА ХРАНА !

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:
Не се изисква минимален брой участници:
Начин на плащане: Депозит за пътуването 50% от дължимата сума при записване и останалата част от сумата до 30 дни преди началото на организираното пътуване.
В случай на отказ от пътуването се заплащат на Туроператора такса, както следва: до 30 дни преди организираното пътуване-50% от стойността на договора, но не по-малко от извършените отТуроператора плащания по изпълнение на услугата; 30 или по-малко дни до датата на отпътуването му, 100% от стойността на договора.
За пътуването не се изискват визи и ваксинации.
Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.
“ГАЛЕРА„ ЕООД има сключена задължителна застраховка “Отговорност на Туроператора” с „EUROINS INSURANCE” в съответствие с изискванията за застраховката.
“ГАЛЕРА„ EООД сключва договор за застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста“ с „EUROINS INSURANCE”
“ГАЛЕРА„ ЕООД предлага възможност за допълнителна застраховка “Отмяна на пътуването“.