ГРУПОВИ ЕКСКУРЗИИ

ПРОЛЕТ В ЛИСАБОН
Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дата:
Цена: 491 €
СЛЪНЧЕВ ЛИСАБОН

Самолетна екскурзия – 4 дни /3 нощувки
/предварителна програма за групово пътуване/1 ден /17.03.2023/ петък
Отпътуване от София с редовен полет на WIZZ AIR в 13.55ч. Пристигане в Лисабон в 16.15ч. Организиран трансфер летище-хотел. Настаняване в хотела. Пешеходна разходка и шопинг до площад „Росио“ - сърцето на града. Свободно време за вечерна дегустация на местните специалитети и напитки. Нощувка.

2 ден /18.03.2023/ събота
Разглеждане на Лисабон - Площада на търговията, площад Маркес де Помбал, манастирът “Жеронимуш” и кулата „Белем”, включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметникът на откривателите и др. Свободно време. Вечерта по желание вечеря с изпълнение на фадо. Нощувка.

3 ден /19.03.2023/ неделя
Възможност за разглеждане на Паркът на нациите и Океанариума – един от най-големите в света. Възможност за еднодневна екскурзия до Ещурил и Кашкаиш - Лисабонската ривиера, или Синтра - образец за културно-историческата стойност на португалското наследство с множество замъци и дворци. Свободно време. Нощувка.

4 ден /20.03.2023/ понеделник
Възможност за посещение на замъка „São Jorge‎“ - намира се върху най-високия от лисабонските седем хълма и разкрива невероятна гледка към града, разходка из старите квартали около него. Свободно време. Организиран трансфер хотел- летище. Отпътуване от Лисабон с редовен полет на WIZZAIR в 17.15ч. Пристигане в София в 23.05ч.Цена:491 евро/ 960 лева

хотел 4* ЦЕНТЪР в Лисабон
Цената е на човек в двойна стая.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт със самолет София – Лисабон – София- директен полет с WIZZAIR
 • Летищни такси
 • Малък ръчен багаж 10кг. - 40/30/20см.
 • Трансфер летище-хотел–летище в Лисабон
 • Туристическа обиколкa на Лисабон
 • 3 нощувки в хотел 4* в Лисабон ЦЕНТЪР
 • City tax
 • Карти и материали на посещаваните градове
 • медицинска застраховка за 5000 евро
 • водач от фирма „ ГАЛЕРА” през цялото време на екскурзията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Входните такси и екскурзовод в музеите
 • Чекиран багаж в самолета до 20/32 кг., голям ръчен багаж 56/45/25 см.- до 10 кг.ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:
Не се изисква минимален брой участници:
Начин на плащане: Депозит за пътуването 50% от дължимата сума при записване и останалата част от сумата до 30 дни преди началото на организираното пътуване.
В случай на отказ от пътуването се заплащат на Туроператора такса, както следва: до 30 дни преди организираното пътуване-50% от стойността на договора, но не по-малко от извършените отТуроператора плащания по изпълнение на услугата; 30 или по-малко дни до датата на отпътуването му, 100% от стойността на договора.
За пътуването не се изискват визи .
За пътуването не е необходим международен паспорт.
Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.
“ГАЛЕРА„ ЕООД има сключена задължителна застраховка “Отговорност на Туроператора” с „EUROINS INSURANCE” в съответствие с изискванията за застраховката.
“ГАЛЕРА„ EООД сключва договор за застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста“ с „EUROINS INSURANCE”
“ГАЛЕРА„ ЕООД предлага възможност за допълнителна застраховка “Отмяна на пътуването“.