МАЛДИВИ 2021

Как да разберете ходи ли Ви се на Малдивите?

Ние от Галера ще се опитаме да Ви разкажем това, което знаем за всички възможни опции.

Първо е добре да научите малко обща информация. Всички екзотични дистинации звучат прекрасно, но все пак всяка си има своя специфика и е добре да се запознаете с Малдивите поне отгоре-отгоре.

Второ и много важно е, по какъв начин можете де отидете на Малдивите. Ясно е – със самолет, но това е много общо казано. Как се лети до там? През къде? Колко време ще сте на път? Кои компани летят до там? Изобщо, има върху какво да си помислите по този въпрос. И най-важното - ВЕЧЕ ИМА ЧАРТЪР ОТ СОФИЯ – и за него ще ви разкажем.

Третото нещо, в което можем да Ви помогнем е избора на мястото, където ще почивате. На Малдивите има над 150 курортни комплекса, а всеки от тях предлага различни опции. И почти всеки е на отделен остров, а до там трябва да стигнете. Всъщност големият самолет, с който ще долетите, Ви оставя в Столицата, по средата на архипелаг широк 800 километра. От тук вече изборът е безкраен. И ТРУДЕН! Опитайте да ни насочите какво търсите, а ние можем да Ви помогнем в избора.

И накрая, ще Ви предложим някои избрани от нас хотели, за които проучванията показват много добро качество за платената цена. Разбира се никога и нищо не е 100%, но поне до сега не са ни разочаровали.
Ако решите, че това е Вашата почивка и ни се доверите, ще се опитваме да я организираме перфектно, така както винаги сме се старали.